Sportsudvalget

Sportsudvalget tager sig af de praktiske foranstaltninger der er nødvendige for at vi alle kan spille volleyball i AVK. De søger om og fordeler haltiderne mellem holdene, de rekrutterer vores dygtige trænere og så sikrer de udvikling på alle niveauer. Det er også dem der tilmelder os turneringer og står for pleje af vores trænere, spillere og forældre.
 
Sportsudvalget har kontakt til holdene, til forbundet og til bestyrelsen og er dem der for hjulene til at køre rundt. De sørger samtidig for at vi har bolde, net og antenner og de kontakter halmanden hvis noget er defekt. De har mange jern i ilden og kan altid bruge en hjælpende hånd.
 
Har du lyst til at høre mere, så kan du kontakte sportsudvalget på:
 
Eller tage fat i Thomas, Nina eller Ram.
Al hjælp er velkommen.

Administrationen

I administrationen søger de for at papirarbejdet er i orden. De holder styr på kontingenterne, medlemstallene og kommunikation med medlemmerne samt med Dansk VolleyBall Forbund og Sjællands VolleyBall Kreds. Det er dem der administrerer vores stævner og sørger for at tjanserne bliver fordelt ud på holdene, så vi alle har en sekretær til vores kamp. Det er også dem der står for vores Kidsafdeling hvor de sørger for arrangering af og tilmelding til stævner.
 
De søde folk i administrationen tager i mod din hjælp med kyshånd.
 
Vil du høre mere, så kontakt dem på:
 
Eller tage fat i Ida, Nina eller Roger når du ser dem i hallen.

Event

I AVK elsker vi at være sociale og derfor holder vi årligt tre fester foruden de andre events som fredagsvolley, frivilligfest og beachvolleystævner.
Vi vil gerne skabe relationer på tværs af alle hold og rækker, og dette er Eventudvalget, Promilleservice’s, fornemmeste opgave.
 
Er du god til at planlægge og udføre, kan du skaffe det helt rigtige lokale til årets fester eller er du god til at udforme invitationer? Promilleservice tager glædeligt i mod en ekstra hånd, et festligt indslag eller en dansevenlig playliste.
 
Har du lyst til at være en del af dette fællesskab kan du kontakte dem på:
 
Eller tage fat i Ask, Maiken, Ivan, Agi eller Stephanie når du ser dem til træning.

Kommunikation

Kommunikationsudvalget står for al kommunikation, ekstern som intern. De skaber kontakt til sponsorer, lokalavisen og nye potentielle spillere. De skriver nyhedsbreve ti sponsorerne og holder os alle opdateret på hjemmesiden og på facebook. De står samtidig for driften af hjemmesiden, vores interne mailsystem og så tager de lækre billeder til vores kampe.
 
Har du lyst til at formidle nyheder, informationer og gøre AVK mere synlig? Så tag kontakt til kommunikationsudvalget, de er altid glade for en hjælpende hånd.
 
De kan kontaktes på kommunikation@amagervolley.dk eller du kan henvende dig til Emilie eller Karsten i hallen.

Frivilligudvalget

I frivilligudvalget tager de imod nye frivillige kræfter. De er i løbende kontakt med de øvrige udvalg og ved hvilke opgaver der skal løftes, så de kan finde den helt rigtige mand til jobbet.
 
Har du lyst til at være en del af et godt socialt sammenhold og har du lyst til at hjælpe til, så kontakt os i frivilligudvalget, så finder vi det helt rigtige udvalg eller opgave til dig.
 
Er du god til at parre mennesker med opgaver eller er du en haj til at rekruttere nye frivillige på dit hold eller i klubben, så kan du også hjælpe til i frivilligudvalget.
 
De kan kontaktes på frivillig@amagervolley.dk eller du kan prikke Pau, Line eller Heidi på skulderen når de ser dem til træning.
 

Nyheder

Sponsorer