Klubmodul henter siden
Mix
M1
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info
Uanset hvor gammel eller erfaren du er, kan du se frem til god mix-volley med varieret træning, kampe, nye volleyballvenner og hygge samt sjove fester med resten af klubbens medlemmer.
For sæson 23/24 gælder at Mix 1 og Mix 2 spiller begge i mix2 rækken, mens Mix 3 ikke spiller i turnering - holdet tager dog gerne til alternative stævner i Københavnsområdet. 

Er du interesseret i at spille med et af vores mix-hold, så se https://medlem.amagervolley.dk/cms/TeamEnrollmentAlt.aspx?TeamNameID=13 for hvordan du kommer til prøvetræning. I mix-rækken vil man oftest blive inviteret til træning med mix 3 først, og så vil trænerne tilbyde en at rykke op afhængigt af niveau og pladser. 

Mix 3 er sammen med Dame 3 klubbens introhold, så er du helt ny volleyballspiller på 18+ så er det Mix 3 eller Dame 3, du skal starte på. Her kan man lære de basale teknikker helt fra bunden. 

Alle mix-hold træner 2 gange om ugen.

Læs mere

Mix1 er et socialt hold, som spiller i SVBK's mix 2 serie. De fleste af os er 25-38 år, men vi spænder pt. fra 22 til 54. Vi spiller 5-1. 

Vi har for nuværende plads til flere spillere. Hvis du er interesseret, så kontakt "Amager Volley" via facebook/messenger, så bliver du guidet den rigtige vej. 

Pris fra nu, indtil 01.09.2024.
670,00 kr.
Tilmelding kræver betaling af  Frivilligbidrag | <3

Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram