Dame

Info

Dame-holdene er for spillere, der har haft nogen erfaring med volleyball før – enten som ungdomsspillere eller som seniorspillere. Der er ikke nogen øvre aldersgrænse.

Dame 1 spiller i 1.division.

Dame 2 spiller i serie 1.
 
Hvis du har lyst til at spille noget god damevolley med masser af energi på et af disse hold, så er du velkommen til at komme til prøvetræning.
 
Hvis du er helt ny damespiller, henviser vi til vores introhold i mix-rækken.
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

D1
Træner: Bastian Juul Larsen / Joel Howes /

D2 spiller i 1. division øst for damer i sæsonen 21/22. Holdet er for de spillere, som ønsker at holde formen ved lige, med god mulighed for udvikling på et socialt hold, og med et ambitionsniveau om at være i den bedste halvdel i 1. divisionen. Holdet består af en god blanding af unge talentfulde spillere og rutinerede spillere med erfaring fra mange år i division og liga. Spillerne forventes at have en del års volleyballerfaring eller god grundteknik og udviklingspotentiale. Holdet spænder bredt aldersmæssigt, men har til trods for dette rigtig gode relationer inde og uden for banen.

Tilmeldte: 15/20
Betalingsplan: Halvårlig 01.02, 01.09
Ratepris : 1300 kr.
Tilmeld

D2
Træner: Sebastian Petersen /

D3 spiller i sæsonen 22/23 i SVBKs Serie 1 for damer.  Holdet er for spillere med nogle års erfaring.  Spillerne forventes som minimum at have de gundlæggende tekniske evner på plads, samt at have spilforståelse og systemkendskab. Holdet består dels af ældre ungdomsspillere, dels af seniorspillere. Holdet prioriterer både hygge og effekt højt til træningerne. 

Tilmeldte: 14/18
Betalingsplan: Halvårlig 01.02, 01.09
Ratepris : 1000 kr.
Tilmeld
Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram