Klubmodul henter siden
Dame
D1
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info

AVK har damehold for alle spillere lige fra dem, der har erfaring med volleyball, enten som ungdomsspillere eller som seniorspillere, til dem der aldrig har spillet før. Der er ikke nogen øvre aldersgrænse. 

Sæson 23/24 ser således ud: Dame 1 spiller i 1. division og Dame 2 spiller i Danmarksserien og Dame 3 er et introduktionshold, som ikke spiller i turnering. 

Hvis du har lyst til at spille noget god damevolley med masser af energi på et af disse hold, så se https://medlem.amagervolley.dk/cms/TeamEnrollmentAlt.aspx?TeamNameID=13 for hvordan du kommer til prøvetræning. 
 

Læs mere

D1 spiller i 1. division Øst for damer i sæsonen 23/24. Træningen starter mandag den 14. august 2023 med fælles opstart i AVK.

Holdet er for de spillere på 1. divisionsniveau, som ønsker at holde formen ved lige med god mulighed for udvikling på et socialt hold, og med et ambitionsniveau om at være i den bedste halvdel i 1. divisionen. Holdet består af en god blanding af unge talentfulde spillere og rutinerede spillere med erfaring fra mange år i division og liga. Spillerne forventes at have en del års volleyballerfaring eller god grundteknik og udviklingspotentiale. Holdet spænder bredt aldersmæssigt, men har til trods for dette rigtig gode relationer inde og uden for banen.

Pris fra nu, indtil 01.09.2024.
1340,00 kr.
Tilmelding kræver betaling af  Frivilligbidrag | <3

Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram