Klubmodul henter siden
Dame
D2
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info

AVK har damehold for alle spillere lige fra dem, der har erfaring med volleyball, enten som ungdomsspillere eller som seniorspillere, til dem der aldrig har spillet før. Der er ikke nogen øvre aldersgrænse. 

Sæson 23/24 ser således ud: Dame 1 spiller i 1. division og Dame 2 spiller i Danmarksserien og Dame 3 er et introduktionshold, som ikke spiller i turnering. 

Hvis du har lyst til at spille noget god damevolley med masser af energi på et af disse hold, så se https://medlem.amagervolley.dk/cms/TeamEnrollmentAlt.aspx?TeamNameID=13 for hvordan du kommer til prøvetræning. 
 

Læs mere

D2 spiller i sæsonen 23/24 i SVBK's Danmarksserie for damer. Træningen starter mandag den 14. august 2023 med fælles opstart i AVK.

Holdet er for spillere med nogle års erfaring. Spillerne forventes som minimum at have de grundlæggende tekniske evner på plads, samt at have spilforståelse og systemkendskab. Holdet består dels af ældre ungdomsspillere, dels af seniorspillere (så primært af 18-26-årige). Holdet prioriterer både hygge og effekt højt til træningerne.

Pris fra nu, indtil 01.09.2024.
1340,00 kr.
Tilmelding kræver betaling af  Frivilligbidrag | <3

Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram